Τεχνολογία

  1. Η Ελληνίδα πρέσβης στα Τίρανα κα Σοφία Φιλιππίδου παραλαμβάνοντας το μετάλλιο για την ελληνική αποστολή ΕΜΑΚ, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και εξέφρασε την εμπιστοσύνη ότι η Αλβανία θα ξεπεράσει σύντομα τις συνέπειας του σεισμού.
  2. Ο Βρετανός πρωθυπουργός, ηγέτης των Συντηρητικών, Μπόρις Τζόνσον, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και ο φακός τον απαθανάτισε να κρατάει το σκυλί του «Dylin» και να χαιρετά χαμογελαστός τους δημοσιογράφους ψηφίζοντας σε εκλογικό κέντρο του Γουέστμινσ...
  3. Η ιδιοκτήτρια της μητέρας του το χαρακτήρισε ως «θαύμα» και του έδωσε δύο ονόματα, Νγκερν και Θονγκ, που σημαίνουν λεφτά και χρυσός.
  4. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσουν είναι η πολιτική του ευρωπαϊκού μπλοκ για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, η ευρωζώνη και οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
  5. Το 28χρονο διάσημο μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου στο εσωτερικό του αριστερού μπράτσου έχει γράψει «Γ****** τον Χάρβεϊ». 
  6. «Είναι γελοίο», έγραψε ο ένοικος του Λευκού Οίκου «συγχαίροντάς την» που ανακηρύχθηκε «πρόσωπο της χρονιάς» από το περιοδικό Time.
  7. Δεν είναι λίγοι οι ψηφοφόροι που αναφέρεται ότι προσήλθαν στην κάλπη ντυμένοι Άγιος Βασίλης.
  8. Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Τούρκου πρωθυπουργού, ανακοινώνει αύριο την ίδρυση του νέου «Κόμματος του Μέλλοντος». Κόμμα αναμένεται να ιδρύσει άμεσα και ο Αλί Μπαμπατζάν, πρώην αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης.
  9. Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε νωρίτερα την απέλαση δύο Γερμανών διπλωματών, ως αντίποινα για την απέλαση δικών της διπλωματών από τη Γερμανία.
  10. Υπενθυμίζεται ότι το μνημόνιο, το οποίο παραβιάζει την ελληνική ΑΟΖ, περιέχει 18 συντεταγμένες εκ μέρους της Τουρκίας και 18 εκ μέρους της Λιβυής καθώς και αναλυτικούς χάρτες.
   

 

booked.net

 

booked.net

 

booked.net

 

booked.net

--------------------------------------