Οικολογία

  1. Στη δεντροφύτευση της Κυριακής, επίσης, θα συμμετάσχουν εθελοντικές ομάδες από το Δήμο Ελευσίνας, καθώς και από περιοχές του Θριασίου πεδίου. 
  2. Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στις πέντε τοποθεσίες κυμαίνονται από τη διάβρωση που προκαλείται από την πρόσκρουση κυμάτων και το ράπισμα ανέμων έως την άνοδο της στάθμης της θάλασσας που απειλεί τη συνοχή των βράχων, την οξίνιση των ωκεανών κ...
  3. Κώστας Μπακογιάννης: Η Αθήνα εναρμονίζεται με τις ευρωπαϊκές πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος
  4. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της τσιμεντοβιομηχανίας στο Σιενφουέγος, το εργοστάσιο καίει καθημερινά 130 με 150 ελαστικά και στόχος είναι να φθάσει τα 400 σε καθημερινή βάση.
  5. Σημειώνεται ότι ο στόλος των οχημάτων και των μηχανημάτων στον τομέα καθαριότητας του δήμου έχει ήδη ενισχυθεί, όμως το επόμενο διάστημα αναμένεται να παραληφθούν νέα οχήματα, στο πλαίσιο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του συγκεκριμένου τομέα.
  6. Τρομακτικά μεγάλος είναι ο αριθμός των ζώων που έχουν χάσει τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Αυστραλίας από την έναρξή τους τον Σεπτέμβριο, καθώς υπολογίζεται ότι φτάνει το μισό δισεκατομμύριο.
  7. Βαρύ πλήγμα για τη μεγαλύτερη αποικία προστατευόμενων γυπών της ηπειρωτικής χώρας
  8. Άλλη μελέτη στο παρελθόν είχε δείξει ότι η κλιματική αλλαγή θα αυξήσει τη συχνότητα και την ένταση των αναταράξεων στη διάρκεια των πτήσεων.
  9. Το ψήφισμα τονίζει την αναγκαιότητα εκπόνησης οργανωμένου ευρωπαικού σχεδίου δράσης προτάσσοντας μεταξύ άλλων ως κρίσιμο και απαραίτητο πρώτο βήμα για τον έλεγχο και την επιβολή του νόμου την αναγνώριση και καταγραφή γατιών και σκύλων ανά την ήπειρο
  10. Εντός του Μαρτίου 2020 πρόκειται να εκδοθεί η πρόσκληση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας σε εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων (Venture Capital Funds, Private Equity Funds) προκειμένου να υποβάλουν τις προτάσεις τους, και κατόπιν να αξιολογηθούν
   

 

booked.net

 

booked.net

 

booked.net

 

booked.net

--------------------------------------