Υγεία

  1. Ο ισραηλινός στρατός «πλήττει αυτή τη στιγμή στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ στη Λωρίδα της Γάζας», αναφέρει ανακοίνωση.
  2. Η Ρωσία γιορτάζει το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στις 9 Μαΐου.
  3. Σύμφωνα με τον Κόντε, θα αποδεσμευτεί το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να καλυφθούν οι πιο επείγουσες ανάγκες της πόλης.
  4. «Η δωροδοκία είναι να χορηγήσεις ή να παρακρατήσεις τη στρατιωτική βοήθεια με αντάλλαγμα μια δημόσια ανακοίνωση μιας ψευδούς έρευνας. Αυτό είναι δωροδοκία», είπε η Πελόζι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
  5. ”Όπως εξαλείψαμε τις απειλές εναντίον της ύπαρξης των Τουρκοκυπρίων στο παρελθόν και από δω και τώρα είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα με τον ίδιο τρόπο”, αναφέρει ο πρόεδρος της Τουρκίας.
  6. Η ποσότητα αυτή - 1,2 τόνος συνολικά - θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα τουλάχιστον 250 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράμμισε η οικονομική αστυνομία.
  7. Σεισμική δόνηση μεγέθους 7,1 Ρίχτερ στην Ινδονησία, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (CSEM).
  8. Περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο στην Καλιφόρνια βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σύμφωνα με την αστυνομία.  
  9. Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η αμερικανική πρόταση προς την Άγκυρα να ξεφορτωθεί το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400 που αγόρασε δεν είναι δίκαιη και αποτελεί ανάμειξη σε κυριαρχικά δικαιώματα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
  10. Σε συνέντευξή του στο τουρκικό κανάλι Φοξ, ο ‘πρωθυπουργός’ του ψευδοκράτους ισχυρίστηκε ότι από άποψης ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να ανοίξουν τα Βαρώσια
   

 

booked.net

 

booked.net

 

booked.net

 

booked.net

--------------------------------------