Οικονομία

 1. Ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών μιλάει αναλυτικά για την Ελλάδα, το δραματικό καλοκαίρι του 2015 και τον Γιάνη Βαρουφάκη.
 2. Δεν πρόκειται να εκδοθεί στο προσεχές μέλλον τέτοια υπουργική απόφαση, τονίζουν πητγές του υπ. Οικονομικών.
 3. Οι συναντήσεις των επικεφαλής της τρόικας με τα κυβερνητικά στελέχη θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, οπότε και θα αναχωρήσουν με προοπτική να επιστρέψουν στην Αθήνα στα τέλη Νοεμβρίου.
 4. Όπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», ο νέος τρόπος υπολογισμού των αξιών των ακινήτων θα στηριχθεί σε τρεις παραμέτρους...
 5. Αντίστοιχο ποσό θα δίδεται και στα ανήλικα παιδιά της οικογένειας.
 6. «Το κράτος έχει ορισμένες δαπάνες, οι οποίες είναι από τη μία η εξυπηρέτηση της κοινωνικής πρόνοιας και οι δημόσιες επενδύσεις, και από την άλλη πλευρά το εξωτερικό του χρέος.»

 7. Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν...
 8. Ο Πέτερ Αλτμάγιερ ανέλαβε, προσωρινά, υπουργός Οικονομικών, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνει στη θέση και μετά τον σχηματισμό κυβέρνησηε συνασπισμού Χριστιανοδημοκρατών, Φιλελευθέρων και Πρασίνων.

 9. Η συζήτηση εάν θα ήταν καλύτερο το Grexit πλέον δεν βοηθά καθόλου σήμερα, δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.

 10. Η YChina στοχεύει...
 11. Διάθεση σημαντικών κονδυλίων...
 12. O υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας...
 13. Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, από το 2008 μέχρι το 2013, σχεδόν 223.000 νέοι, ηλικίας 25-39 ετών, εγκατέλειψαν τη χώρα σε αναζήτηση καλύτερων προοπτικών κοινωνικής και οικονομικής προόδου.Σήμερα ο αριθμός εκτιμάται ότι έχει φτάσει στις 500.000.
 14. Την εκτίμηση ότι δεν έχουν γίνει γνήσιες και αυθεντικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα εξέφρασε ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
 15. Εντός των επομένων ημερών ανοίγει ξανά η εφαρμογή του Ε9 για διορθώσεις των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης ( Ε9 ) του 2017 για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.
 16. Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε...
 17. Με απόφασή του, το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο της Καρλσρούης απέρριψε ασφαλιστικά μέτρα που ζητούσαν αντίπαλοι του αμφιλεγόμενου προγράμματος αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ.
 18. Ελληνοκορεατικό επιχειρηματικό...
 19. Στις μεταρρυθμίσεις για την ανταγωνιστικότητα
 20. Η ΕΕ θα αξιολογήσει την πρόοδο των διαπραγματεύσεων απόσυρσης του Ηνωμένου Βασιλείου  στο επόμενο Συμβούλιο τον Δεκέμβριο, επιτρέποντας ακόμη 2 μήνες συνομιλιών, αλλά ανοίγει από τώρα την εσωτερική συζήτηση για τις μελλοντικές εμπορικές σχέσεις με το Λονδίνο.
Copyright © 2017 Yourview.gr Ενημέρωση, Πολιτικά, Οικονομικά, Αθλητικά, Παιχνίδια. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.

--------------------------------------

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερα